flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду!!!

08 лютого 2022, 10:17

У зв’язку зі спалахом гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» серед суддів та працівників апарату Солом’янського районного суду м. Києва, з метою запобігання поширенню небезпечного вірусного захворювання, тимчасово з 08 по 18 лютого 2022 року припинено особистий прийом громадян відділом документального обігу, контролю та забезпечення розгляду звернень громадян (канцелярія), відділом організаційного забезпечення розгляду цивільних та адміністративних справ, відділом організаційного забезпечення розгляду кримінальних справ, відділом організаційного забезпечення розгляду справ про адміністративні правопорушення та архівом суду.

Прийом вхідної кореспонденції здійснюється за допомогою електронної адресу суду, підсистеми «Електронний суд», засобів поштового зв’язку та через скриньки прийому кореспонденції, розміщені на постах охорони, розташованих в приміщеннях суду за адресами: м. Київ, вул. Максима Кривоноса, 25 та м. Київ, вул. Полковника Шутова, 1.

Просимо з розумінням ставитись до даної ситуації та утриматись від відвідування суду, окрім як для обов’язкової участі в судових засіданнях!!!