flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо розгляду справи відносно Шалімова Л. О.

06 травня 2019, 14:29

До уваги учасників судового процесу та ЗМІ!!!!

 

В провадженні слідчого судді Солом’янського районного суду м. Києва Вишняка М. В. знаходиться на розгляді клопотання старшого слідчого СВ Солом’янського УП ГУ НП в м. Києві Косиченко Т. М. про застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання відносно Шалімова Л. О., підозрюваного у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 357, ч. 1 ст. 343 КК України.

21 лютого 2019 року, під час розгляду справи, в судове засідання з’явилися не лише учасники судового провадження, але й інші зацікавлені особи та представники ЗМІ.

У зв’язку з тим, що зали судових засідань в суді за адресою: м. Київ, Вознесенський узвіз, 10-Б мають невелику площу, під час розгляду справи не вдалося всім вільним слухачам та представникам ЗМІ бути присутніми в судовому засіданні.

Враховуючи дані обставини, а також метою забезпечення принципу відкритості та гласності судового процесу повідомляємо, що судове засідання в справі відбудеться 4 березня 2019 року о 16 год. 00 хв. в приміщенні Київського апеляційного суду за адресою: м. Київ, вул. Солом’янська, буд. 2 А.